Mâine: Start „Litoralul pentru toți”! Cerere foarte mare de rezervări în Mamaia

de | 27.08.2022 19:29 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Ediția cu numărul 41 a programului „Litoralul pentru toți” va avea startul pe 28 august și va dura până la finalul sezonului. Potrivit Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, prețurile vor fi cu până la 75% mai mici decât cele din vârful sezonului. Astfel, unele hoteluri vor avea tarife ce pornesc și de la 35 de lei pe noapte de persoană.

În această perioadă, turiştii se pot caza în hotelurile din staţiunile autohtone de la Marea Neagră la tarife ce pornesc de la 35 de lei pe noapte de persoană, preţurile fiind cu până la 75% mai mici decât cele din vârf de sezon”, transmite Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Potrivit Organizației Patronale Mamaia-Constanța, este așteptat un număr foarte mare de turiști în luna septembrie, în Mamaia, cererea fiind extrem de mare. În această stațiune, există peste 20 de unități de cazare care au aderat la program.

Înregistrăm o cerere foarte mare pentru prima săptămână din luna septembrie, când sunt aşteptaţi să ajungă în Mamaia un număr important de turişti, chiar dacă vacanţa de vară este mai scurtă, iar elevii vor începe cursurile pe 5 septembrie”, a declarat Ionuţ Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro, citat într-un comunicat de presă.

Sejururile vor putea fi achitate și cu vouchere de vacanță.

Foto Digi 24

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mamaia | Marea Neagră