anchetaonline.ro

Ce a decis BPJ. Iată cine a venit președinte la PNL Câmpulung

de | 28.04.2023 16:08 | Știri, Câmpulung Muscel, Județean, Politic

Astăzi Biroul Politic Județean al PNL Argeș a luat act de decizia lui Bogdan David de a renunța la funcția de președinte al PNL Câmpulung. Această decizie a fost luată prin consens, anunță PNL Argeș.

”Analizând poziția sa de membru al BPJ, experiența politică și ținând cont că își desfășoară activitatea profesională în Pitești, tot prin consens, BPJ a stabilit ca domnul David să coordoneze pe viitor o zonă politică importantă la nivel județean”, arată cei de la PNL Argeș în comunicatul transmis.

Președinte interimar al PNL Câmpulung a fost numit Cristian Crețu, membru BPJ și a primit mandat din partea conducerii PNL Argeș să propună o formulă nouă de birou interimar. ”Domnul Crețu este bine cunoscut și apreciat de câmpulungeni, fiind un liberal cu vastă experiență politică și administrativă.

PNL Câmpulung este o organizație deschisă și din ce în ce mai multe persoane sunt interesate de politicile noastre de dreapta, motiv pentru care deja am identificat posibili candidați, atât din interior cât și din exterior pentru o viitoare administrație liberală a orașului”, anunță liberalii argeșeni, potrivit sursei citate.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cosmin Petrescu, președintele PNL Curtea de Argeș: Festivalul Filmului European va poposi în orașul regal

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Argeș