anchetaonline.ro

Delta Termo Construct – un nou contract cu Primăria Piteşti 

de | 17.02.2022 00:17 | Economic

Delta Termo Construct – un nou contract cu Primăria Piteşti 

Firma omului de afaceri Donel Văsâi realizează proiectul de regenerare urbană a zonelor marginalizate ale Piteştiului.

Deşi în urmă cu câţiva ani era o ilustră necunoscută pe piaţa construcţiilor, Delta Termo Construct a devenit, peste noapte, una dintre firmele cu mare succes în licitaţiile Primăriei Piteşti, fapt ce a propulsat-o în topul companiilor de profil şi a încurajat-o să îşi extindă aria de interes chiar şi în afara judeţului. Controlată de către omul de afaceri Donel Văsâi, Delta Termo Construct a fost implicată în realizarea celebrei Pieţe a Primăriei şi a şi mai celebrului WC de 400.000 de euro, colaborarea cu municipalitatea piteşteană incluzând şi alte proiecte precum modernizarea blocului Coremi sau reabilitarea căminului de la Liceul cu Program Sportiv.

La sfârşitul lunii ianuarie, Delta Termo Construct a semnat un nou contract cu Primăria, în valoare de 5.618.248,71 lei (fără TVA), pentru proiectul de regenerare urbană a zonelor marginalizate ale Piteştiului, respectiv blocurile Coremi din Prundu şi G1 din Războieni. În cadrul proiectului finanţat din fonduri europene prin POR se propune crearea unui loc de joacă, modernizarea spaţiilor verzi, a zonelor pietonale şi carosabile în zona blocului Coremi, modernizarea locului de joacă existent şi a spaţiilor verzi din zona Decebal-str. Independenţei din cartierul Războieni, precum şi crearea unui loc de joacă, modernizarea spaţiilor verzi, pietonale şi carosabile şi transformarea căminului şcolar Corp C5 în Centru Multifuncțional Comunitar, în zona blocului G1.

 

Citește articolele pe același subiecte: Delta Termo Construct | Primăria Pitești
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: