Demenți pe șosele! Șofer prins cu 227 km/oră!

de | 04.06.2022 18:43 | Știri, Eveniment, Importante, Național

Un șofer vitezoman a fost lăsat fără permis după ce a gonit cu 227 km/h, pe autostrada A2, unde limita de viteză este de 130 de km pe oră.

Șoferul a fost prins de polițiști pe Autostrada Soarelui gonind către Constanța. Aparatul radar a înregistrat o viteză de 227 km/h. Și dacă mergea către Constanța cu mașina, șoferul a trebuit să găsească o altă soluție să întoarcă, pentru că a rămas fără permis pentru o perioadă de 120 de zile și nu are nici o dovadă cu care să circule 15 zile.” transmite Alexandra Dinu, jurnalist Digi24.

De asemenea, bărbatul va trebui să scoată ceva bani din portofel pentru acest moment de libertate extremă și inconștiență pe măsură. Amenda pentru această abatere este cuprinsă între 1.300 și 2.900 de lei.

Poliția transmite un mesaj de avertizare șoferilor, aceștia trebuie să fie foarte atenți, în special în zilele de weekend. Sfârșitul săptămânii este destul de aglomerat, iar viteza excesivă ne poate pune în pericol.

Sursă Foto: comedytrafficsschool.com

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Veste! Vom avea tren direct Bucuresti- Istanbul!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: