Veste! Vom avea tren direct Bucuresti- Istanbul!

de | 04.06.2022 12:58 | Știri, Lifestyle, Național

CFR Călători a introdus de vineri, 3 iunie, trenuri de București cu legătură directă către: Halkali/Istanbul, Sofia și Varna. Desigur, cu retur.

Circulația trenurilor respective este prevăzută în perioada 3 iunie – 3 octombrie 2022, potrivit CFR Călători, acoperind astfel perioada de vacante tradițională.

Primul tren care a fost introdus, cel către Halkali/Istanbul, va avea în compunerea sa un vagon cușetă, iar cel de-al doilea, către Varna sau Sofia, va beneficia de două vagoane clasă.

Cât costă călătoria cu trenurile de vacanță?

Un bilet pentru o călătorie de la Bucureşti Nord la Halkali/Istanbul (sau retur) are prețul de 53,2 euro la vagon cușetă cu 4 locuri, iar călătoria durează 18 ore.

O călătorie pentru cel de Bucureşti Nord – Varna costă 22 euro, iar Varna – București Nord are prețul de 28,2 euro la vagon clasa a 2-a. Timpul călătoriei este de 9 ore.

De asemenea, un singur bilet de la Bucureşti către Sofia (sau retur) costă 29,8 euro la clasa a 2-a. Călătoria durează tot 9 ore.

Biletele pot fi achiziționate de la casele de bilete din staţiile şi agenţiile CFR Călători care sunt deschise traficului internaţional.

Informațiile pot fi găsite pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea „Trafic Internațional„.

Pentru mai multe informații despre circulația trenurilor internaţionale, călătorii pot suna la numărul de telefon 021.314.5528 sau pot accesa acest LINK !

Foto descriptiv

Foto credit: The Adventurer Club


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Firmă de maxi-taxi, executată silit de Fisc. 15 autobuze scoase la vânzare!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București

Ultimele articole