Primarul din Mărăcineni anunță dispariția unui cetățean cu probleme!

de | 04.06.2022 11:56 | Știri, Eveniment, Județean

Update, duminică, 5 iunie, ora 12:50:

Bărbatul a fost găsit în sigurantă pe raza localității Albota.!

Din verificările efectuate până în prezent s-a stabilit că cel în cauză nu a fost victima vreunei infracțiuni, acesta fiind predat familiei.” precizeaz IPJ Argeș.

Știre inițială

Nicolae Dascălu, primarul comunei Mărăcineni, a semnalizat în această dimineața dispariția unui cetătean de la el din localitate și a făcut un apel la toți prietenii săi virtuali să încerce să-l găsească. De asemenea, Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au fost sesizați cu privire la dispariție și au început cercetările pentru identificarea bărbatului.

Sursă Foto: IPJ Argeș

Sursă Foto: IPJ Argeș

 

Conform primarului, bărbatul se numește Cantea Marian Dumitru și ar avea în jur de 29 de ani. Tânărul ar fi plecat voluntar în decursul orei 05:00 a zilei de astăzi, 4 iunie, și nu este la prima sa tentativă de dispariție. De asemenea, este cunoscut faptul că acesta ar suferi de probleme de sănătate. Bărbatul are o înălțime între 1,65-1,70 m și aproximativ 55 Kg, ten măsliniu, păr brunet, tuns scurt și ochi negri. La momentul dispariției acesta era îmbrăcat cu un trening negru cu dungă laterală roșie, papuci de culoare albastră din cauciuc și bluză de culoare albastră.

Acesta are obiceiul de a frecventa zonele unde se găsesc tiruri pentru a le privi.

Cine poate oferi informații în legătură cu acest tânăr este rugat să anunțe la Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro 

Noul președinte de la PMP Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov | Mărăcineni

Ultimele articole