16 kilograme de cannabis descoperite în 2 percheziții domiciliare!

de | 04.06.2022 11:15 | Știri, Eveniment, Național

Lovitură de amploare dată unei rețele de traficanți de către polițișii antidrog și procurorii DIICOT în data de 2 iunie. Oamenii legii au efectuat două percheziții imobiliare și au reținut 3 indivizi suspectați de trafic de droguri de risc și de mare risc.

Conform anchetei, începând din toamana anului trecut,  bărbații au achiziționat, deținut și vândut cantități mari de droguri  consumatorilor din județele Cluj, Mureș și Dolj.

Mai mult, la sfârșitul lunii trecute, unul dintre ei s-a dus în Spania, în zona Barcelona, unde a achiziționat 13,88 kg de canabis. Această cantitate uriașă de droguri ar fi fost introdusă în România, conform primelor date, prin intermediul unei firme de coletărie cu punct de lucru în Barcelona – Spania, fiind preluate de suspecți în municipiul Cluj – Napoca.

De altfel, în timpul perchezițiilor efectuate de oamenii legii, au fost descoperite și ridicate aproximativ 16 kilograme de cannabis și 600 de grame de cocaină, 2 grindere, 85 de pungi cu urme de substanțe, 233 de pungi prevăzute cu ziplock goale, un kit, 14.200 de lei, 500 de euro și 400 de dolari.

O captură impresionantă, în baza căreia – cumulat cu probele adunate în timpul anchetei – procurorii DIICOT au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore pe numele celor 3 indivizi vizați, urmând ca aceștia să fie prezentați judecătorilor, cu propunerea de a fi  arestați preventiv.

Operațiunea a avut suportul  Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și al  jandarmilor din cadrul Grupării de  Mobile Cluj-Napoca.

Foto: Poliția Română.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Piteșteancă trimisă în judecată, după ce și-a șantajat amantul cu poze intime

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DIICOT | Europa | Germania

Ultimele articole