NEWS! Alertă cu bombă cu Mall Băneasa! Sute de oameni evacuați!

de | 04.06.2022 13:25 | Național, Eveniment

Alertă în sectorul 1 al capitalei. Jandarmii au sesizat în regim de urgență Poliția  cu privire la faptul că o persoană a anunțat prezența unui dispozitiv periculos în incinta Mall Băneasa. Amenințarea a fost transmisă prin email către Jandarmeria Română.

Mai multe echipaje ale SRI, ale Jandarmeriei și ale Poliției intervin la fața locului. Sute de oameni care se aflau în incinta centrului comercial  la momentul alarmei au fost evacuate rapid, generând-se momente de panică atât în rândul clienților, cât și al angajaților surprinși de intervenția rapidă a forțelor de ordine în interiorul mall-lui.

Mall Baneasa alerta bomba1- sursa Libertatea

Foto credit: Libertatea

În urma unui email anonim prin care a fost primită o amenințare cu bomba la un mall din sectorul 1, pirotehniștii Serviciului Român de Informații s-au deplasat la fata locului împreună cu echipele Poliţiei Române. Se derulează investigații specifice”, a anunțat SRI România.

Este a doua alertă de acest gen, Băneasa Shopping Center fiind ținta unei amenințări și unei operațiuni similare în luna ianuarie anul curent (vezi video).

De asemenea, o amenințare cu bombă a vizat și centrul Park Lake din capitală, în decembrie 2021. Ambele s-au dovedit a fi false.

Știre in curs de actualizare. Revenim cu amănunte.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/luana-alexandra-popescu/" target="_self">Luana Alexandra Popescu</a>

Articol scris de Luana Alexandra Popescu

Editor și autor de content media online, specializat în relații publice și jurnalism. Absolvent al Facultății de Jurnalism, cu master în Comunicare Audio Video SNSPA.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București