Cu cât a vândut viceprimarul Gelu Tofan cimitirul de la Ștefănești!

de | 04.06.2022 20:32 | Județean, Politic

Vă informam, la finele anului, trecut că viceprimarul Gelu Tofan și-a vândut terenul pe care era amplasat cimitirul Parohiei Florica. A făcut acest lucru după numeroase scandaluri pe care le-a avut cu locuitorii din Ștefănești, care reclamau și amenințau cu procese faptul că cimitirul lui Tofan se extinde mai mult decât prevede legea și că riscă să se trezească, la ușă, cu morții.

Într-o atare situație, scandalurile apărând și în presă, Tofan și-a vândut terenul și l-a lăsat pe preotul de la Parohia Florica să se certe personal cu vecinii cimitirului. În urma tranzacției, lui Tofan i-a intrat în buzunar suma de 61.000 de euro, așa cum reiese din declarația de avere pe care a făcut-o publică recent, conform legii.

Gelu Tofan și-a mai adăugat în portofoli o casă nouă

Din declarația de avere mai reiese faptul că, în 2021, casei de locuit de la Pitești și celei de vacanță de la Bascov i s-a mai adăugat una, în Pitești, achiziționată prin contract de vânzare-cumpărare.

Cu ce? Probabil cu banii de pe cimitir, plus bani din veniturile sale de multi-bugetar. Astfel, de la Primăria Pitești, a încasat anual 136.179 lei, salariu viceprimar. Acestora li s-au adăugat, în 2021, suma de 21.561 lei pentru jobul pe care îl presta la Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare și suma de 9.478 obținută de la RATEN. Din privat, în 2021, Tofan a câștigat tot anul doar… 345 de lei de la societatea sa, Ecomineral Spring SRL.


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov | Gelu Tofan | Pitești | Sorin Apostoliceanu

Ultimele articole