Deputatul Adrian Miuțescu: “Biciul e pus tot pe firmele private!”

de | 20.10.2023 12:04 | Județean, Politic

Deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei, a comentat la un post local de televiziune impactul măsurilor fiscal-bugetare care vor intra în vigoare în două etape: de la 1 noiembrie și de la 1 ianuarie 2024. De altfel, Curtea Constituţională a României a respins, miercuri, sesizarea Forța Dreptei și USR împotriva proiectului de lege pentru care Guvernul PNL-PSD şi-a asumat răspunderea în Parlament.

“Nu sunt de acord cu afirmația premierului Ciolacu, că a rezolvat cu măsurile fiscal-bugetare.

Biciul e pus tot pe firmele private, unde se lucrează de dimineață până seara, iar unii de la stat se duc 8 ore pe zi la serviciu, nu fac nimic și iau 12.000 euro/lună!

Această lege este nedreaptă! Ciolacu, dacă dorea să facă într-adevăr dreptate, trebuia să reducă jumătate din cheltuieli de la stat și jumătate din venituri să le obțină de la privat.

Este un mic pas și reprezintă doar începutul. Anul viitor se va încerca iar coafarea situației, pentru că sunt alegeri.

Tot Marcel Ciolacu se lăuda că vom avea un deficit bugetar de 5,7%, dar ne-am propus 4,4%- când era ministru de Finanțe de la PSD, Câciu. Dânsul a propus 4,4%, dar Ciolacu spune acum că se mulțumește cu 5,7%”, a declarat deputatul Adrian Miuțescu.

Puteți urmări aici declarația făcută.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Adrian Miuțescu: “Forța Dreptei inițiază revizuirea Constituției pentru eliminarea pensiilor speciale”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu

Ultimele articole