Deputatul Adrian Miuțescu: “Condamn metodele de intimidare practicate de către guvernanți la adresa profesorilor”

de | 09.06.2023 14:35 | Știri, Județean, Național, Politic

Deputatul Forța Dreptei, Adrian Miuțescu, consideră că circulara trimisă Inspectoratelor Școlare de la Ministerul Educației, în care se spune că salariații din învățământ nu trebuie să beneficieze de salariul aferent zilelor de protest, este o metodă de intimidare care nu va duce la încheierea grevei.

“Condamn ferm metodele de intimidare practicate de către guvernanți la adresa profesorilor și personalului auxiliar, care chiar azi protestează în capitală, cu miile, în Piața Victoriei și la Palatul Cotroceni!

Circulara trimisă de Ministerul Educației către Inspectoratele școlare județene, în care se spune că salariații din învățământ nu trebuie să beneficieze de salariul aferent zilelor de protest, este un semnal al incapacității Guvernului de a rezolva criza din Învățământ. Consider că un astfel de document nu poate rezolva conflictul.

Guvernanții nu vor să înțeleagă că oamenii s-au săturat să fie mințiți și nu mai au încredere în promisiuni deșarte. Angajații din Educație știu însă că se confruntă cu lipsuri, cu facturi și cheltuieli mai mari, de la lună la lună.

Greva generală din învățământul preuniversitar este rezultatul direct al politicilor falimentare aplicate de coaliția PSD-PNL-UDMR, care până de curând era mai interesată de “rotativă” decât de rezolvarea revendicărilor protestatarilor. Motive pentru care noi, parlamentarii Forța Dreptei, am depus săptămâna aceasta, în plenul Camerei Deputaților, moțiunea simplă cu titlul ”Îndrăznesc să susțin educația””, a declarat deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte al partidului Forța Dreptei, potrivit comunicatului de presă transmis.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ce tablou a achiziționat? Deputatul Adrian Miuțescu: Expoziția ”SOS satele copiilor!” a avut un scop caritabil

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu

Ultimele articole