Ce tablou a achiziționat? Deputatul Adrian Miuțescu: Expoziția ”SOS satele copiilor!” a avut un scop caritabil

de | 07.06.2023 16:43 | Știri, Județean, Național, Politic

Deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei, a lăudat inițiativa de organizare a expoziției “SOS satele copiilor!” – ce are drept scop strângerea de fonduri pentru sprijinirea copiilor din mediile vulnerabile. Expoziția a fost organizată în Parlament de către elevii Liceului de Artă din Sibiu, iar Adrian Miuțescu a achiziționat unul dintre tablourile expuse, contribuind astfel la campania elevilor.

Sursă foto: Facebook Adrian Miutescu Sursă foto: Facebook Adrian Miutescu

”Salut inițiativa colegului din Forța Dreptei, deputatul de Alba Rusu Daniel-Gheorghe, sprijinit de către senatorul de Sibiu Constantin Şovăială, de a invita astăzi în Parlament elevii Liceului de Artă din Sibiu, pentru a-și prezenta vernisajul, împreună cu profesorii lor.

Expoziția, cu denumirea “SOS satele copiilor!”, a avut un scop caritabil – fondurile strânse din vânzarea operelor de artă urmând să fie donate pentru sprijinirea copiilor din mediile vulnerabile.

Am apreciat gestul nobil al elevilor din Sibiu, care s-au gândit la colegii lor, mai greu încercați. Cu această ocazie am achiziționat și eu un tablou și am contribuit astfel la acțiunea de strângere de fonduri. Opera în ulei, intitulată “Wanted”- este semnată de o elevă din Sibiu și a captat atenția în cadrul vernisajului”, a scris Adrian Miuțescu pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Adrian Miutescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Forța Dreptei și USR au depus moțiunea simplă ”Îndrăznesc să susțin educația”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu

Ultimele articole