Deputatul Adrian Miuțescu: “Guvernul amână din februarie ordonanța austerității”

de | 06.09.2023 11:18 | Județean, Politic

Deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte al partidului Forța Dreptei, spune că în noua sesiune parlamentară, care a început săptămâna aceasta, va încerca să apere interesele PFA-urilor, IMM-urilor și celor care practică profesii liberale. Și asta pentru că, spune deputatul, Guvernul PSD-PNL pregătește un set de măsuri fiscale care urmează să afecteze serios aceste categorii de contribuabili.

”Vom încerca să apărăm interesele IMM-urilor”

“A început o nouă sesiune parlamentară, care se anunță una grea, urmând să se pună în discuție probleme importante care vor afecta viața oamenilor și puterea lor de cumpărare.

Guvernul amână din februarie ordonanța austerității, pe care nu are curajul să o prezinte cetățenilor obișnuiți, bugetarilor și mediului de afaceri. Propunerile de modificare a Codului Fiscal și de reducere a cheltuielilor la bugetul de stat apar pe “surse”, dar nu sunt asumate de liderii coaliției PSD-PNL.

Noi, parlamentarii Forța Dreptei, vom încerca să apărăm interesele IMM-urilor, întreprinzătorilor și oamenilor cu profesii liberale. Toți aceștia muncesc din greu, dar sunt primii taxați pentru incapacitatea Guvernului de a reduce cheltuielile bugetare”, a declarat deputatul argeșean, Adrian Miuțescu.

Sursă foto: Facebook Adrian Miuțescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

După dezastru de la Crevedia. Adrian Miuțescu, deputat Forța Dreptei: ”Din păcate, pericolul există în fiecare județ din țară”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu

Ultimele articole