Deputatul Adrian Miuțescu: ”Întotdeauna am susținut proiectele Argeșului”

de | 03.02.2023 13:38 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Național, Pitești, Politic

Deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei, a onorat vineri invitația Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, care a organizat, la Primăria Pitești, o dezbatere cu parlamentarii de Argeș, autoritățile locale și reprezentanții mediului de afaceri din județ. Au existat propuneri foarte concrete din partea CCIA Argeș, dar și din partea Automobile Dacia SA, în special pe partea de investiții în infrastructură, se arată în comunicatul de presă primit.

“Am amintit că am susținut în Parlament amendamente la Legea bugetului de stat pe 2023, care se găsesc pe lista CCIA și a Dacia, dar care nu au fost susținute de către parlamentarii de la partidele aflate la guvernare. Mă refer în special la Centura de Vest a municipiului Pitești și modernizarea DN 73C Curtea de Argeș-Câmpulung. Întotdeauna am susținut proiectele Argeșului și am fost un promotor al dezvoltării județului.

Am remarcat absența președintelui interimar al Senatului, doamna Alina Gorghiu, care ar fi putut afla de la reprezentanții oamenilor de afaceri din județ care le sunt păsurile și cu ce pot fi ajutați.

Consider că nu mai avem timp să tot vorbim despre aceste proiecte, ele trebuie demarate! Pentru că de la studiul de fezabilitate până la finalizarea lucrărilor pot trece și zeci de ani. Apreciez eforturile domnului George Caval, președintele CCIA Argeș, care organizează aceste întâlniri cu regularitate. Mă aștept însă ca, atât parlamentarii, cât și autoritățile locale din Argeș, să prioritizeze câteva proiecte ale județului, indispensabile pentru dezvoltarea economică și socială. Și să treacă peste orgoliile și neînțelegerile politice, urmărind doar interesele argeșenilor”, a declarat după întâlnire deputatul Adrian Miuțescu, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Forța Dreptei

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Adrian Miuțescu atac dur la adresa PNL: ”Actuala conducere a PNL a adus partidul la un minim istoric”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu