Deputatul Adrian Miuțescu: ”Am participat bucuros la deschiderea unui nou capitol în mediul universitar argeșean”

de | 03.10.2023 15:22 | Pitești, Politic

Deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte al partidului Forța Dreptei, a fost marți prezent la festivitatea de deschidere a anului universitar la Centrul Universitar Pitești, parte a Universității Naționale de Știință și Tehnologie Politehnica București. Evenimentul a avut loc la Pitești Arena.

“Am participat bucuros la deschiderea unui nou capitol în mediul universitar argeșean. Astfel, am fost prezent la festivitarea de deschidere a anului universitar la Centrul Universitar Pitești, parte a Universității Naționale de Știință și Tehnologie Politehnica București. De anul acesta, Universitatea din Pitești funcționează sub cupola Politehnicii, misiunea sa rămânând însă aceeași- să ajute la formarea personală și profesională a generațiilor de mâine.

Le mulțumesc pentru invitație rectorului Universității Naționale de Știință și Tehnologie Politehnica București, Mihnea Costoiu și prorectorului coordonator al Centrului Universitar Pitești, Dumitru Chirleșan! Îi felicit pentru eveniment și le urez succes în activitate!

Tuturor studenților și cadrelor universitare le doresc realizări profesionale notabile și un an universitar de excepție!”, a declarat deputatul Adrian Miuțescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Deputatul Adrian Miuțescu: ”Guvernul PSD-PNL încearcă să facă “economie” pe spinarea mediului privat”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu