anchetaonline.ro

Deputatul Adrian Miuțescu vrea să afle de ce nu a mai avansat constructorul Autostrăzii

de | 09.03.2022 15:43 | Economic, Politic

Deputatul Adrian Miuțescu vrea să afle de ce nu a mai avansat constructorul Autostrăzii Pitești-Sibiu

  • În ultimele două luni, lucrările la porțiunea Pitești – Curtea de Argeș au stagnat

Deputatul Adrian Miuțescu, membru fondator al partidului Forța Dreptei, i-a adresat ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, o interpelare prin care îi cere să explice motivele stagnării lucrărilor la tronsonul de autostradă Pitești-Curtea de Argeș.

Amintim că, în mai 2020, la Pitești, în prezența premierului de atunci, Ludovic Orban, a fost semnat contractul pentru secţiunea 5, Pitești-Curtea de Argeș, a autostrăzii A1 Pitești-Sibiu, iar în august 2021 a fost emis ordinul de începere a lucrărilor. Lucrările au început în toamna anului trecut, firma Astaldi având, de la data semnării contractului, un termen de 12 luni pentru proiectare și de alte 48 de luni pentru realizarea lucrărilor.

Deși inițial lucrările s-au desfășurat într-un ritm susținut, în ultimele două luni de zile acestea au stagnat, multe utilaje de pe șantier fiind nefolosite. În aceste condiții, deputatul Adrian Miuțescu se interesează care este stadiul lucrărilor, care sunt motivele pentru care nu au mai avansat și dacă acestea se încadrează în termenele stabilite.

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu | autostrada Pitești Sibiu | Pitești | Sorin Grindeanu
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă, secretar general al redacțiilor Ancheta, cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: