anchetaonline.ro

Descinderi DNA la Poșta Română! Se anchetează modul în care s-au făcut angajări

de | 24.08.2022 18:24 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Au fost descinderi DNA la Poșta Română, fiind verificate angajările făcute în ultimii ani. Mai exact, procurorii au cerut să verifice documente din ultimii 34 de ani, potrivit directorului companiei, Valentin Ștefan.

Cerințele DNA vizează angajări din ultimii 34 de ani. Sunt contracte în 1988, 2002, 2015, 2019, 2021 și cred că și 2022. Solicitări din partea instituțiilor statului vin în mod frecvent. Tot din partea DNA au fost solicitate documente acum câteva luni”, a precizat Valentin Ștefan.

De asemenea, directorul companiei de stat susține că aceasta este o acțiune frecventă la o instituție atât de mare. Documentele ar fi fost solicitate săptămâna trecută. Totodată, Valentin Ștefan a declarat că nu știe să fi fost cineva chemat la audieri până acum.

Totodată, ar fi fost cerute documente ce privesc deplasări în străinătate.

În urma informațiilor apărute în legătură cu descinderile DNA, Poșta Română a transmis un comunicat de presă în care se precizează că sunt solicitate documente „cu circuit intern”.

Compania își respectă toate obligaţiile impuse prin lege şi gestionează cu atenție și seriozitate toate proiectele pe care le realizează. Totodată, Poşta Română colaborează cu orice autoritate de control abilitată şi este deschisă oricăror solicitări oficiale privind activitatea sa”, se arată în comunicat.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Zeci de magazine Lidl – închise temporar! Alte 265 au fost amendate

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DNA | Poșta Română