Descoperire macabră în Pitești! Femeie găsită moartă în casă de pompieri

de | 18.11.2023 20:05 | Județean, Importante, Pitești

O nouă tragedie în Argeș.

O femeie de aproximativ 74 de ani, a fost găsită, în această seară, fără suflare în propria sa locuință de pe strada Făgăraș din municipiul Pitești.

Aceasta a fost descoperită de pompierii alertați de aparținători. Salvatorii au fost solicitați pentru a-i acorda femeii îngrijiri medicale.

În urma sesizării, la fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Din păcate, paramedicii SMURD ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru femeie, decât să constate decesul. Se pare că femeia era moartă de mai multe ore.

Forțele de intervenție ajunse la locul solicitării, au identificat în apartament o persoană pentru care nu au mai putut face nimic, aceasta prezentând rigiditate cadaverică.”, transmite ISU Argeș

Momentan nu se cunoaște cauza decesului, însă ea va fi stabilită prin autopsie.

În acest caz, poliția a deschis o anchetă.

Reamintim că, în cursul zilei de astăzi, alți doi argeșeni au fost găsiți morți în propriile locuințe. Aceștia au fost descoperiți de pompierii alertați de aparținători, care au susținut că nu au mai putut lua legătura cu ei, deoarece nu mai răspundeau la telefon.

Este vorba despre un bărbat de aproximativ 67 de ani din Mioveni și un bărbat de aproximativ 76 de ani, din comuna Leordeni.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Mașini blocate în zăpadă din cauza lipsei anvelopelor de iarnă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole