Dezbatere publică. RABLA pentru sobe

de | 03.02.2024 13:15 | Național, Economic

Ministerul Mediului va organiza joi, 8 februarie, începând cu ora 09:00, o dezbatere publică, în format hibrid, privind Proiectul de Ordin al ministrului mediului, apelor și pădurilor pentru aprobarea Ghidului de finanțare a Programului privind acordarea de sprijin în vederea achiziționării de aparate pentru încălzirea locuințelor, pentru localitățile din zona montană.

Cu un buget de 500 milioane lei, acest program pilot se adresează solicitanților din comunele situate în 27 de județe, conform Legii muntelui nr. 197/2018. Solicitanții beneficiază de finanțare în procent de 70% din valoarea cheltuielilor eligibile, dar nu mai mult de 10.000 lei, inclusiv TVA, pentru fiecare aparat de încălzire care deserveşte o gospodărie. Cetățenii, instituțiile și organizațiile interesate pot participa la dezbaterea publică de joi, 8 februarie, atât în format fizic, la sediul MMAP din Bulevardul Libertății nr 12, cât și în format online, prin Webex. Dezbaterea va fi transmisă și Live pe canalul de Facebook. Pentru mai multe informații aici.

Foto descriptiv.

Sursă foto: Facebook Ministerul Mediului.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Încearcă-ți norocul! Peste 5,86 milioane de euro la Loto 6/49

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Mediului

Ultimele articole