anchetaonline.ro

Diana Șoșoacă l-a reclamat pe soțul său la Poliție! A fost emis ordin de protecție!

de | 02.04.2024 17:42 | Știri, Eveniment, Importante

Diana Șoșoacă l-a reclamat pe soțul său la Poliție! Senatoarea a sesizat, la data de 02 aprilie 2024, Poliția Capitalei- Secția 6, cu privire la faptul că soțul său o agresează din punct de vedere emoțional, fiindu-i creată o stare de temere, potrivit comunicatului de presă.

Mai mult de atât, femeia a declarat că în trecut, soțul său, Silvestru Șoșoacă, a agresat-o și fizic.

Poliția Capitalei a emis un ordin de protecție provizoriu, iar Diana Șoșoacă și-a exprimat acordul cu privire la montarea unei brățări de monitorizare electronică în sarcina bărbatului.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, raportat la infracțiunile de amenințare și hărțuire, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Având în vedere faptul că bărbatul nu s-a prezentat la sediul secției pentru montarea sistemului de monitorizare, polițiștii au demarat verificările, în vederea depistării acestuia.

Astfel, polițiștii s-au sesizat din oficiu și cu privire la săvârșirea infracțiunii de încălcarea unei măsuri dispuse prin ordinul de protecție provizoriu, emis anterior.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 6, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție.

Foto evz.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești: Accident între o mașină și o motocicletă! O tânără de 16 ani a ajuns la spital

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: