(Video) Diplomă de excelență pentru Primăria Topoloveni la gala „România ești tu”

de | 28.03.2024 16:35 | Topoloveni, Administrație

Primăria orașului Topoloveni a fost premiată în cadrul galei „România ești tu”, eveniment desfășurat la Palatul Parlamentului.

primar Topoloveni

Unul dintre moderatorii ediției a II-a a Galei „România ești tu” a fost cunoscutul om de radio Daniel Buzdugan.

Trebuie precizat că în cadrul acestei gale au fost premiați ,,cei mai buni dintre cei buni”, la eveniment participând sute de persoane.

primar Topoloveni

Bucurie mare pentru Primăria Orașului Topoloveni care a fost premiată în cadrul evenimentului. Aceasta a primit o diplomă de excelență pentru Management eficient prin investiții/proiecte cu impact pentru comunitate.

Trebuie precizat de asemenea că Primăria Topoloveni a fost singura administrație din județul Argeș care a fost premiată.

Primarul orașului Topoloveni, Gheorghiță Boțârcă a urcat pe scena galei și a primit diploma de excelență în aplauzele celor prezenți.

 

Iată ce au scris despre orașul Topoloveni și despre edilul Gheorghiță Boțârcă, reprezentanții galei „România ești tu”:

Topoloveni, un loc pe hartă și puțin mai mult de-atât. Un loc cu oameni harnici, o comunitate unită, un oraș din România care arată că se poate. Tradiții bine conservate, identitate culturală, antreprenori puși pe acțiune, dar mai ales multă aplecare asupra a tot ceea ce au lăsat strămoșii noștri pentru generațiile ce vin: respect pentru ei, pentru valorile de odinioară.
Iar astăzi, Topoloveni este despre oraș de om gospodar, care arată că poate, se implică și mai ales demonstrează respect pentru tot ceea ce a primit în dar de la ei toți – de la comunitate. Este Gheorghiță Boțârcă, un om pe care l-am cunoscut și noi și despre care spunem astăzi că este un înger pentru România pentru că se implică, pentru că face, pentru că transformă în bine locul ce i s-a dat sau mai exact i s-a predat acum ceva vreme de întreaga comunitate.
primar Gheorghiță Boțârcă
S-a născut acolo, a crescut acolo, iar astăzi conduce o localitate. O conduce cu iubire multă, dar și cu respect față de cei ce-i sunt alături. Și merge înainte, pentru ca mâna de om gospodar se vede de departe.
Mai multe despre el, poți citi în 𝐕𝐨𝐥. 𝐈I 𝐚𝐥 𝐜ă𝐫ț𝐢𝐢 – „Î𝐧𝐠𝐞𝐫𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐑𝐨𝐦â𝐧𝐢𝐚”, autor Tatiana Tuță, în cadrul 𝐆𝐀𝐋𝐀 „𝐑𝐎𝐌Â𝐍𝐈𝐀 𝐄Ș𝐓𝐈 𝐓𝐔” , ediția nr 2 – 𝟐𝟕 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒, 𝐏𝐚𝐥𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐏𝐚𝐫𝐥𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢”, este mesajul transmis de România – ești TU.ro pe pagina de Facebook.

 

Foto / Video:  Facebook

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Valabilitatea cardurilor de energie – prelungită! Află până la ce dată

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Topoloveni