Tânără agresată în public, într-o strație de autobuz din Pitești!

de | 28.03.2024 17:58 | Știri, Eveniment

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale au finalizat, în cursul zilei de ieri, miercuri, 27 martie, cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală, loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Dosarul îl vizează pe un bărbat de 26 de ani, cercetat în stare de arest la domiciliu.

Organele de lege au stabilit că tânărul de 26 de ani, ar fi atins, în ziua de 21 ianuarie, în jurul orei 14:00, ar fi atins o tânără în zone intime, în timp ce se afla în zona unei stații pentru mijloace de transport în comun de pe bld. Petrochimiștilor din municipiul Pitești.

Mai mult de atât, în momentul în care tânăra l-a urmărit pentru a-i reproșa actul de agresiune sexuală, bărbatul a împins-o pe aceasta din mijlocul de transport în comun în care se urcase, iar fata a căzut.

Reamintim că, în ziua de 02 martie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.”, transmite IPJ Argeș.

 

Foto Shtiu/ descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Apel E-Call! Accident între 2 mașini în Bascov!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: