Piteștean de 48 de ani sancționat de polițiști, după ce a fost depistat conducând agresiv!

de | 28.03.2024 19:05 | Știri, Eveniment

Polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat, în cursul zilei de ieri, 27 martie, un bărbat de 48 ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe str. Calea Craiovei din Municipiul Pitești.

Piteșteanul conducea cu un comportament agresiv prin efectuarea unor manevre de frânare bruscă, în mod nejustificat, de natură a intimida alți participanți la trafic.

În urma celor constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 660 de lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

 

foto descriptiv opiniatimisoarei.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tânără agresată în public, într-o strație de autobuz din Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: