Elevă de 15 ani din Rovinari – Dată dispărută!

de | 28.03.2024 19:49 | Știri, Eveniment

O minoră de 15 este căutată de polițiștii din Gorj, după ce a fost dată dispărută de familie. Fata a plecat dimineaţă la liceu, însă nu a mai ajuns, conform Antena 3 CNN.

Organele de lege fac apel la populație. În cazul în care știţi ceva de fata de 15 ani sunaţi la 112!

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați, la data de 28 martie, cu privire la faptul că, Doncz Cristiana-Florina, în vârstă de 15 ani, din Rovinari, a plecat de la domiciliu.

Fata trebuia să ajungă la Liceul Tehnologic Roșia Jiu, unde nu a mai ajuns și până în prezent nu a mai revenit la domiciliu.

Semnalmente: înălțime – 1.65 m, greutate-aproximativ 50 kg, constituție atletică, ochi căprui, păr şaten, lung, iar pe antebrațul stâng are un semn particular.

La momentul plecării, fata purta în picioare o pereche de teniși cu model floral, pe cap o căciulă de tip bască de culoare neagră, avea un cardigan și o bluză de culoare neagră, pantaloni de tip blue-jeans și un rucsac negru inscripționat.

 

Sursa Foto Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Piteștean de 48 de ani sancționat de polițiști, după ce a fost depistat conducând agresiv!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: