Dirijorul coreean Byoungdon Kang a murit, după ce a căzut de la etajul 9! A dirijat și orchestra de suflători a Filarmonicii Pitești!

de | 09.11.2023 20:22 | Știri, Eveniment

O tragedie a tăiat răsuflarea apreciatorilor de artă din toată lumea, după ce, cu o seară înainte, vestea unei persoane ce a căzut de la etajul 9 al unui bloc din Capitală s-a mediatizat puternic.

Persoana în cauză nu e nimeni alta decât Byoungdon Kang, un apreciat dirijor în vârstă de 46 de ani, din Coreea de Sud, îndrăgostit de România, unde era stabilit de 8 ani.

Tragicul eveniment s-a petrecut noaptea trecută, de miercuri spre joi, 8 spre 9 noiembrie, când autoritățile au fost sesizate cu privire la faptul că o persoană a căzut de la etajul 9 al unui imobil, situat în Sectorul 6.

La locul evenimentului a intervenit și un echipaj de medici, care, din păcate, a constatat decesul victimei.

Cunoscutul dirijor a terminat, potrivit capital.ro, cursurile de master la București, la Universitatea Națională de Muzică, sub îndrumarea profesorului universitar dr. Cristian Brâncuși.

Byoungdon Kang a susținut mai multe concerte de operă și simfonice în Coreea de Sud, Italia, Polonia și România. Mai mult de atât, artistul a dirijat și orchestra de suflători a Filarmonicii Pitești.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – DGPMB, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs incidentul.

 

Sursa Foto Observator

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bogdan Olar – dat în judecată de ISU Argeş pentru răspundere delictuală

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole