BMW distrus cu târnăcopul de un tată care nu a vrut să își lase fiul să urce beat la volan

de | 10.03.2023 19:45 | Știri, După subiect, Eveniment

BMW distrus cu târnăcopul de un tată care nu a vrut să își lase fiul să urce beat la volan

Un eveniment în care au fost implicați doi bărbați, tată și fiu, face înconjurul lumii. Cel dintâi i-a distrus mașina băiatului său, pentru a nu se urca beat la volan.

Totul a avut loc în Spania, în localitatea Logrono, în urmă cu câteva zile, atunci când polițiștii au fost sesizați cu privire la un incident în care un bărbat vandaliza, cu târnăcopul, o mașină parcată, potrivit Digi 24.

Oamenii legii au ajuns la fața locului și au identificat doi bărbați, tată și fiu, care se pregăteau să fugă de frica poliției, cu o altă mașină. Aceștia au fost opriți la timp de agenți și luați la întrebări.

CR 1274113 6660d5148f444e0994b7f209c1baba81 padre preocupado - BMW distrus cu târnăcopul de un tată care nu a vrut să își lase fiul să urce beat la volan

Astfel, polițiștii au aflat că bărbatul de 60 de ani încerca să își convingă fiul, în vârstă de 32 de ani, să rămână acasă și să nu se urce la volanul mașinii, având în vedere că era sub influența băuturilor alcoolice. Pentru că spaniolul beat nu s-a lăsat înduplecat, tatăl nu a reușit să găsească altă modalitate de a-l face să renunțe la ideea de a urca la volan și i-a distrus autoturismul cu un târnăcop.

Polițiștii au găsit mașina, un BMW, cu geamurile și cauciucurile sparte, dar și caroseria distrusă.

În cele din urmă, polițiștii au reușit să calmeze spiritele. Autoritățile nu au precizat dacă vreunul dintre bărbați a fost amendat.

Foto 20 minutos.es

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Se întâmplă pe străzile din Argeș! Tânăr de 25 de ani- prins drogat la volan

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole