Doi bărbați au furat portofelul unei femei din autobuz în Pitești!

de | 16.06.2022 17:35 | Știri, Eveniment, Pitești

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș au continuat în decursul zilei de astăzi, 16 iunie, cercetările într-un dosar penal pentru furt calificat, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic. Astfel, polițiștii au reținut un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a constatat faptul că inculpatul, alături de un alt bărbat de 46 de ani, ar fi furat, în data de 26 mai, un portofel din geanta unei femei. Evenimentul ar fi avut loc într-un mijloc de transport comun, iar în portofel se aflau mai multe documente, un card bancar dar și suma de 1.000 de lei.

De asemenea, cei doi bărbați au folosit cardul bancar pentru extragerea unei alte sume de 1.000 de lei, suma totală de prejudiciu ajungând la 2.000 de lei.

În decursul zilei de ieri, inculpatul a fost găsit și adus în baza unui mandat la Sediul Secției 3 de Poliție.

Astfel, în bază de ordonanță, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în decursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

 

Reamintim că în ziua de 9 iunie a.c., polițiștii Secției 3 de Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, au reținut pe bărbatul de 46 de ani, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.”, anunță IPJ Argeș.

 

 

Foto descriptiv ePitesti

 


 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

15 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Tribunalul Argeș

Ultimele articole