anchetaonline.ro

Dosar penal pentru un piteștean! Deținea un arsenal de articole pirotehnice

de | 04.11.2022 17:00 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Un piteștean, în vârstă de 41 de ani, s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins de polițiștii din cadrul Secției 4 de Poliție Pitești, având la vânzare peste 150 de articole pirotehnice.

Oamenii legii i-au confiscat articolele, iar cercetările au fost preluate de polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

Polițiștii argeșeni atrag atenția, în acest context, asupra utilizării respondabile a acestor articole pirotehnice, pentru a evita rănirea persoanelor ori distrugeri.

Reprezintă aspecte ce pot atrage răspunderea penală a autorului, dar pot produce și disconfort prin zgomotele puternice, aspecte ce pot fi sancționate contravențional.
Polițiștii vor efectua verificări pentru respectarea condițiilor de comercializare a materialelor pirotehnice de către agenții economici, precum și a condițiilor de deținere de către persoane fizice”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Incendiu devastator la REMAT Holding!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: