anchetaonline.ro

Dosar penal pentru un șofer din Mioveni!

de | 12.10.2022 21:09 | Știri, Eveniment, Județean, Mioveni

În ultimele 24 de ore, organele oficiale din Argeș, care acționează pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv au constatat mai multe abateri la șoferii din județ.

Astfel, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat și oprit un bărbat de 45 de ani, din Mioveni. Acesta conducea, pe strada Calea Câmpulung, un autoturism neînmatriculat.

Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal conform art. 334 ce vizează „Punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” din Codul Penal, iar cercetările efectuate de către organele oficiale continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident pe Șoseaua de Centură – Un copil de 6 ani este una dintre victime!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: