Dosare penale pentru doi argeșeni: unul conducea beat, altul avea permisul suspendat

de | 08.05.2024 23:32 | Județean, Eveniment

  • Unul conducea beat, altul avea permisul suspendat!

Polițiștii argeșeni continuă să depisteze în trafic șoferi care săvârșesc infracțiuni la regimul rutier. Printre aceștia se numără și cei care conduc fără permis sau sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise.

Este și cazul unui bărbat de 54 de ani, din Bascov, care a fost prins la volan pe str. Gheorghe Doja din municipiul Pitești, deși are dreptul de a
conduce suspendat. El a fost depistat pe 7 mai, în jurul orei 18:30. Totodată, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Un alt caz a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 01:00, când polițiștii Secției de Poliție Rurală Albota au oprit pentru un control, pe DN 65, pe raza comunei Bradu, o mașină condusă de un bărbat de 36 de ani, din Ștefănești. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea unor mostre biologice de sânge, în vederea stabilirea alcoolemiei.

Și în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Totodată, tânărul din Ștefănești s-a ales și cu permisul suspendat.

Foto descriptiv: ordinea.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție, șoferi! Restricții de circulație pe A1

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov | Ștefănești

Ultimele articole