anchetaonline.ro

Două mașini s-au ciocnit în localitatea Stâlpeni! Două tinere rănite

de | 06.05.2022 09:58 | Știri, Eveniment, Județean

 

Un accident rutier s-a produs între două autoturisme în localitatea Stâlpeni, zona târgului săptămânal.

La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat

Totodată polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni au fost prezenți la fața locului, pentru primele măsuri.

Incidentul s-a produs între un autoturism și o autoutilitară, iar în urma impactului autoturismul s-a răsturnat.

Paramedici SMURD alături de un echipaj al SAJ au monitorizat două minore cu vârstele de 7, respectiv 15 ani, care din fericire nu au suferit probleme deosebite.

De asemenea echipajul de pompieri a asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor

 

accident în

 

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 38 de ani, din comuna Văleni-Dambovița, județul Dâmbovița, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localității Stâlpeni, din direcția Câmpulung spre Pitești, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, a intrat în coliziune cu o autoutilitară care se deplasa în aceeași direcție, condusă de un bărbat de 36 de ani, din Pietroșani.

În urma coliziunii, a suferit leziuni ușoare pasageră dreapta față din autoturism, minora de 15 ani, care a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, transmit reprezentanții IPJ Argeș. 

 

 


Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: SMURD | Stâlpeni