Două mașini s-au ciocnit la Moșoaia! Un bărbat de 61 ani transportat la spital!

de | 11.05.2022 18:19 | Știri, Eveniment, Județean

 

Un accident rutier s-a produs în această după-amiază pe raza localității Moșoaia. Două mașini s-au ciocnit iar în urma impactului un autoturism s-a răsturnat.

În urma accidentului a rezultat o victimă, un bărbat de 61 de ani.

Acesta a fost preluat în stare de conștiență de către echipajul SMURD ajuns la locul incidentului și transportat la spital pentru îngrjiri medicale și investigații amănunțite

Victima acuza dureri în zona toracelui” a precizat ISU Argeș.

La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat. Aceștia au asigurat zona împotriva izbucnirii unui posibil incendiu.

Totodată polițiștii argeșeni continuă verificările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

În această după-amiază, polițiștii argeșeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 67 B, în urma căruia un autoturism s-a răsturnat.

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș s-au deplasat la fața locului și, din primele verificări, au stabilit că, un bărbat de 31 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN 67B, din direcția Drăgășani către Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, în aceeași direcție, de un bărbat de 61 de ani, din Pitești.

În urma accidentului, cel de-al doilea autoturism s-a răsturnat, iar conducătorul auto a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză, va fi întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au anunțat reprezentanții IPJ Argeș.

 

 

un acc masina-rasturnata

Foto: Argeș și IPJ Argeș

 


Tentativă de omor în Argeș! Femeie înjunghiată

În noaptea de 09 spre 10 mai în jurul orei 02.30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie, din comuna Leordeni, ar fi fost înjunghiată, de către soțul său, în urma unei stări conflictuale.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU | ISU Argeș | SMURD | Topoloveni