DRÄXLMAIER Pitești este din nou alături de elevi. ”Sprijinirea celor mici este o investiție în viitor”

de | 13.09.2023 15:33 | Județean, Lifestyle

Noul an școlar a venit cu ghiozdane și rechizite pentru copiii de la pregătitoare din Râncăciov. DRÄXLMAIER Pitești a continuat tradiția de susținere a micilor școlari de clasa 0, oferind 24 de ghiozdane pline cu rechizite. Acțiunea s-a desfășurat împreună cu Fundația ”Lumină în suflet”, un partener cu tradiție al companiei.

Anul acesta, voluntarii DRÄXLMAIER s-au îndreptat către elevii Școlii Gimnaziale din Râncăciov, unde au avut ocazia să interacționeze cu cei mici și să se încarce cu bucuria lor de a primi cadourile. Voluntarii care au înmânat rechizitele au încurajat copiii să obțină rezultate cât mai bune la învățătură. Compania DRÄXLMAIER Pitești este alături de comunitățile argeșene de peste trei decenii.

Sursă foto: DRÄXLMAIER Pitești. Sursă foto: DRÄXLMAIER Pitești.

”Suntem încântați să fim alături de micii elevi de la școala din Râncăciov cu această ocazie. Sperăm ca acțiunea noastră să fie un sprijin și o încurajare pentru aceștia. DRÄXLMAIER susține accesul la educație și ne bucurăm ca, împreună cu școala, să putem contribui la crearea condițiilor optime pentru dezvoltarea elevilor. Sprijinirea celor mici este o investiție în viitor și avem convingerea că, prin educație, aceștia vor deveni membri de seamă în comunitatea lor”, a declarat Bernd Schmitt, director general DRÄXLMAIER Pitești, potrivit comunicatului primit.

”Reușim să facem în continuare fapte bune”

”Împreună cu DRÄXLMAIER Pitești reușim să facem în continuare fapte bune. Ghiozdanele copiilor au fost pregătite cu tot ce este nevoie pentru ca ei să poată începe anul școlar în cele mai bune condiții”, a declarat Claudia Bordei, reprezentant al Fundației ”Lumină în suflet”, potrivit sursei citate.

Sursă foto: DRÄXLMAIER Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Apple a lansat iPhone 15! Care este prețul cu care se vinde

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Draxlmaier

Ultimele articole