Nebunia l-a trimis în judecată! Un argeșean a încălcat ordinul de protecție față de fosta concubină!

de | 13.09.2023 15:30 | Știri, Eveniment

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, privind săvârșirea infracțiunii de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție.

Astfel, din cercetările efectuate de către polițiști, s-a constat că un bărbat de 42 de ani, din Vulturești, a încălcat ordinul de protecție față de fosta concubină.

Nebunia acestuia l-ar fi făcut pe bărbat să intre, ilegal, în ziua de 12 septembrie, în curtea femeii.

Argeșeanul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Foto descriptiv.

Foto Info Oradea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un șofer a fost trimis în judecată după ce a încercat să mituiască polițiștii cu 100 de euro!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole