DTO Rally pornește în WRC Acropolis Rally cu două echipaje

de | 12.08.2023 11:28 | Știri, Importante, Județean, Lifestyle

Două echipaje DTO Rally vor porni în EKO Acropolis Rally Greece la bordul unor modele Citroën C3 Rally2.

Este vorba despre echipajele formate din:

  • Cristian Dolofan & Traian Pavel
  • Eugen Cărăgui & Robert Fus

De precizat faptul că este prima prezență în cea mai importantă competiție la nivel mondial pentru cele două echipaje, cursa din Grecia făcând parte din Campionatul Mondial de Raliuri.

Campionatul Mondial de Raliuri, este locul unde duelurile între cei mai rapizi piloți sunt întotdeauna intense.

EKO Acropolis Rally Greece se desfășoară în perioada 7-10 septembrie 2023, pe un total de 15 probe speciale de macadam. Startul festiv va avea loc în capitala Atena, ca mai apoi echipajele să concureze pe drumurile din centrul Greciei.

DTO Rally

Pentru Cristian Dolofan și Traian Pavel, Acropolis Rally reprezint prima cursă cu noul Citroën C3 Rally2 care este programat să ajungă în România în această lună.

Încă din 2022 am analizat posibilitatea de a lua startul la cel mai înalt nivel în ceea ce privește competițiile de raliu. Iată că în 2023 am reușit să asigurăm bugetul necesar unei asemenea participări și, cu ajutorul Stellantis Motorsport, să avem la dispoziție 2 Citroën C3 Rally2 de ultimă generație. Pentru noi, Acropolis Rally Greece 2023 înseamnă o provocare, atât sportivă și fizică, dar și tehnică, deoarece întregul program va fi gestionat exclusiv de către echipa noastră DTO Rally. Mergem în Grecia cu obiectivul de a parcurge un raliu de legendă pentru Campionatul Mondial și de a ne bucura de probele de macadam superbe pe care aceasta etapa le are.” a spus Cristian Dolofan după publicarea listei de înscrieri a etapei WRC din Grecia.

DTO Rally

Echipajul format din Eugen Cărăgui și Robert Fus a participat la peste 35 de curse împreună pe multiple mașini de concurs, prima prezență pe un Citroën C3 Rally2 având loc la Raliul Sibiului 2023.

Pentru mine și Robert, probele preferate sunt cele de macadam și din acest motiv am dorit să ne bucurăm de ceea ce presupune un raliu de Campionat Mondial. Ne pregătim intens să rezistăm acestei provocări, ne vom bucura extraordinar de fiecare probă parcursă și ne dorim să avem un zâmbet larg la finalul competiției.” a descris Eugen Cărăgui participarea sa în prima etapă de Campionat Mondial.

Trebuie menționat că DTO Rally este susținută de Dolo Trans Olimp, Ion Moș, Citroën România, Catena, Smart Diesel, Repsol prin Valtec Premium Lubricants și Eurial Invest.

 

Foto DTO Rally Team

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Noi reguli privind preschimbarea unui permis de conducere străin cu unul românesc

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DTO Rally