Duminica Floriilor. Festivalul de Pricesne ”Cruce sfântă părăsită”

de | 26.04.2024 10:42 | Curtea de Argeș, Lifestyle, Rural

Duminică, 28 aprilie, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, Sectorul Cultural și Comunicații Media din cadrul Arhiepiscopiei Argesului și Muscelului, organizează Festivalul de Pricesne ”Cruce sfântă părăsită”, ediția a șasea.

Evenimentul va avea loc în DUMINICA FLORIILOR, la Biserica Sfântul Nicolae Domnesc din Curtea de Argeș, începând cu ora 11.30. Potrivit informării celor de la Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului vor interpreta pricesne elevii de la Școala Populară de Arte și Meserii din Pitești. Intrarea este liberă.

Concert de Florii la Parohia Micești!

De asemenea, în biserica parohiei Micești, se organizează un concert de muzică psaltică și pricesne susținut de Grupul psaltic Tronos al Catedralei Patriarhale, condus de părintele arhidiacon Mihail Bucă și Grupul vocal Glasul Arhanghelului condus de doamna profesoară Andreea Urs. Evenimentul este programat astăzi, 26 aprilie, de la ora 18.30. Intrarea este liberă.

Sursă foto: Facebook Arhiepiscopia Argesului și Muscelului.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Înalt Prea Sfințitul Calinic Argeșeanul participă AZI la Conferințele Filarmonicii Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului | Curtae de Arges | Micești

Ultimele articole