În Pitești. Școala Gimnazială ”Marin Preda” intră în renovare

de | 26.04.2024 10:29 | Pitești, Administrație

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea anunță că Școala Gimnazială ”Marin Preda” intră în renovare. Clădirea va beneficia, printre altele, de panouri solare termice, panouri fotovoltaice, reabilitarea instalațiilor interioare de încalzire și apă menajeră și a instalației de iluminat interior. Lucrările vor dura circa un an.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

”O altă unitate de învățământ piteșteană intră în renovare energetică, finanțare obținută prin PNRR!

Am semnat astăzi contractul de proiectare și execuție lucrări ”Renovare energetică Școala Gimnazială Marin Preda”.

Clădirea va beneficia de termoizolare, panouri solare termice, panouri fotovoltaice, reabilitarea instalațiilor interioare de încalzire și apă menajeră și a instalației de iluminat interior, montarea instalației de climatizare, înlocuirea finisajelor interioare, refacerea finisajelor exterioare și înlocuirea tâmplăriei. Va fi instalată și o stație de încărcare pentru vehicule electrice.

Perioada de execuție a contractului de proiectare și lucrări este de 15 luni, din care 12 luni reprezintă execuția lucrărilor.

Valoarea totală a contractului de proiectare și lucrări este de 8.395.853,41 lei fără TVA.”, a transmis primarul Cristian Gentea.

Sursă foto:

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Piteștiul, conectat cu localitățile învecinate. Transportul metropolitan: Peste 100.000 de călătorii zilnic

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Şcoala Gimnazială "Marin Preda"