anchetaonline.ro

Duminică la Sala Sporturilor! Baschetbaliștii țintesc a treia victorie consecutivă!

de | 18.11.2022 09:45 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

După o pauză de trei săptămâni se reia Liga Națională de Baschet masculine, iar vulturii de la FC Argeș continuă seria meciurilor pe teren propriu.

Baschetbaliștii alb-violeți mai au de disputat doar câteva partide la Sala Sporturilor Trivale, până la mutarea oficială către Pitești Arena, iar următoarea va avea loc duminică, 20 noiembrie.

Așadar, duminică de la ora 18:00, elevii lui Milan Mitrovic primesc vizita lui CSM Petrolul Ploiești.

FC Argeș are o serie de două victorii consecutive și țintește încă două puncte. Jocul se anunță unul foarte interesant, iar iubitorii sportului cu mingea la coș, precum și fanii sportului piteștean, sunt așteptați la sală în număr cât mai mare.

De menționat faptul că accesul în arenă va fi permis începând cu ora 17:00 iar biletul pentru intrarea generală fiind 7 lei.

 

 

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: