Duminică. Olimpiada națională de argumentare, dezbatere și gândire critică ”Tinerii dezbat”

de | 08.06.2023 11:10 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle, Național, Pitești

Inspectoratul Școlar Județean Argeș anunță că etapa județeană a olimpiadei naționale de argumentare, dezbatere și gândire critică ”Tinerii dezbat” se va desfășura duminică, 11 iunie 2023, la Colegiul Național ”Alexandru Odobescu” Pitești, începand cu ora 9:00.

La etapa județeană, o unitate de învățământ poate fi reprezentată de două echipe, una la secțiunea ”Începători” și cealaltă la secțiunea ”Avansați”. Moțiunile pentru Olimpiada națională de argumentare, dezbatere și gândire critică „Tinerii dezbat”, stabilite în cadrul comisiei de selecție și validare a moțiunilor pentru etapele olimpiadei în anul scolar 2022-2023, sunt anexe la prezenta notă. Pentru etapa națională a competiției, la fiecare dintre cele două secțiuni ale olimpiadei, se califică primii trei elevi situați pe primele locuri în clasamentul individual la etapa județeană/sector, indiferent de rolul pe care l-au avut ca vorbitor 1, 2 sau 3. În funcție de numărul de echipe aflate în competiție la etapa județeană/sector al municipiului București și de punctajele obținute de elevi, Ministerul Educației poate decide suplimentarea numărului de locuri, în limita locurilor alocate pentru etapa națională. Echipa/echipele constituite din elevii calificați pentru etapa națională va/vor fi pregătită/pregătite, până la etapa națională, de către profesorii coordonatori ai acestor elevi, constituiți, de asemenea, în echipă.

Foto descriptiv. Sursă foto: g4media.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Colaborare medicală româno-turcă în domeniul neurochirurgiei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISJ Arges