După o ceartă cu iubita, un bărbat de 53 de ani a încercat să-şi pună capăt zilelor. S-a împușcat în piept

de | 18.11.2023 09:27 | Național, Eveniment

Un incident grav a avut loc, vineri seară, 17 noiembrie, în Ploiești.

Supărat că s-a certat cu iubita, un bărbat de 53 de ani a încercat să-şi ia viaţa. Omul s-a împuşcat în piept cu un revolver pentru care nu avea permis de port armă.

Potrivit Agerpres, poliţiştii Secţiei nr. 2 Ploieşti au fost sesizaţi de către un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă care intervenea la o solicitare cu privire la o persoană posibil împuşcată.

În urma sesizării, oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă.

Se pare că, după ce a consumat alcool, bărbatul s-a certat cu concubina și a vrut să-și pună capăt zilelor, însă a supraviețuit miraculos după ce s-a împușcat în piept cu un pistol de tip revolver, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat de 53 de ani care prezenta o plagă la nivelul pieptului. Totodată, poliţiştii au identificat în locuinţa acestuia un pistol tip revolver, model vechi, supus notificării, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor”, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Potrivit sursei citate, victima a fost transportată la spitalul județean de urgență din Ploiești, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uzul de armă fără drept și vătămare corporală din culpă.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, urmând să fie stabilite cauzele şi împrejurările producerii evenimentului.

Foto descopera.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești: Accident grav cu victime în zona stadionului

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ploiești

Ultimele articole