După ce un consilier local și-a dat demisia. Ședință cu scântei la PSD Bascov!

de | 15.03.2023 15:11 | Știri, Județean, Național, Politic, Rural

Consilierul local al PSD la Bascov, Marin Ilie, și-a dat demisia în urmă cu puțin timp, chiar la finalul ședintei Consiliului Local. Acum se pare că se desfășoară o ședință cu scântei în cadrul organizației locale a PSD Bascov.

Sursă foto: Facebook Marin ILie

Din primele informații, chiar în aceste momente se desfășoară o ședință cu scântei la PSD Bascov, asta în urma deciziei consilierului local Marin Ilie de a demisiona. Din informațiile pe care le-am aflat, pe surse, se pare că Marin Ilie era unul dintre aleșii locali care sprijineau activitatea primarului în funcție.

Vă reamintim că pe 22 octombrie 2022 a avut loc și Conferința de Alegeri a PSD Bascov, iar atunci primarul Gheorghe Stancu a fost reconfirmat în funcția de președinte. Din Biroul Politic Local mai fac parte trei vicepreședinți – Denisa Panțeru, Gheorghe Soare și Alexandru Constantinescu, un secretar executiv – Octavian Dumitrescu, opt membri și un trezorier.

Vom reveni cu detalii imediat ce vor apărea informații noi.

Stire in curs de actualizare.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook PSD Arges și Facebook Marin Ilie

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cristian Gentea ales din nou în funcția de președinte al PSD Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PSD