E OFICIAL! Ministru nou la Educație

de | 03.10.2022 21:26 | După locație, După subiect, Lifestyle, Național, Știri

Luni, 3 octombrie, noul ministru al Educației, Ligia Deca, a depus jurământul la Cotroceni, spunând că are încredere că proiectul „va merge mai departe cu noi energii”.

După depunerea jurământului, Ligia Deca a făcut un gest neobișnuit la Palatul Cotroceni. Aceasta a făcut o plecăciune în fața președintelui Iohannis, înmânându-i documentele semnate.

Ligia Deca a fost propunerea PNL pentru funcția de ministru al Educației, după ce Sorin Câmpeanu a demisionat, fiind acuzat că a plagiat o parte din lucrarea de doctorat.

Actualul ministru al Educației a fost consilier prezidențial la Departamentul Educație și Cercetare și a coordonat proiectul România Educată și a legilor educației.

Ne dăm seama cu toții că dacă vorbim despre educație suntem într-un moment foarte important. Sunt încredințat că România Educată va merge mai departe cu noi energii și cu noi susțineri, atât din spațiul politic, ci și public. Este realmente un proiect de țară de care România are foarte multă nevoie. O națiune fără un sistem de învățământ performant are mai puține șanse. Pachetul de legi va trebui să ajungă cât se poate de repede în Guvern”, a transmis președintele Klaus Iohannis.

Foto Hotnews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Șoc! Deputatul Bălășoiu- exclus pentru sex cu minori!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Klaus Iohannis | Ligia Deca | România Educată