Elena Dică-Hristu, candidatul PSD la Vlădești!

de | 07.04.2024 19:15 | Rural, Politic

Elena Dică-Hristu a fost desemnată astăzi, cu unanimitate de voturi, candidat al PSD pentru funcția de primar al comunei Vlădești.

Social – democrații argeșeni consideră că Elena Dică-Hristu reprezintă garanția că proiectele de modernizare a comunei, inițiate de primarul Cristian Dică-Hristu în mandatele sale vor continua într-un ritm accelerat. Elena Dică-Hristu are sprijinul total al echipei PSD atât la nivel local, cât și județean.

La Vlădești au fost astăzi prezenți și senatorul Cristina Mariana Stocheci, deputații Pavelescu Nicolae și Nicolae Georgescu, vicepreședintele CJ Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, secretarul de stat MDLPA, Vlad Ștefan Niculae, directorul general adjunct Romsilva Olavi Nițescu, primari din zonă, consilieri județeni și locali, precum și secretarul tehnic Ghiorghe Vătășescu.

“Elena Dică-Hristu reprezintă asigurarea unei continuități în dezvoltarea comunei Vlădești. Consiuliul Județean și parlamentarii PSD au fost și sunt în continuare alături de comunitatea și administrația locală din Vlădești. Consiliul Județean a fost permanent partener în proiectele de modernizare și dezvoltare ale acestei frumoase comune, mărturie stând sumele alocate permanent pentru finanțarea sau co-finanțarea unor proiecte importante pentru toți cetățenii” , a declarat Adrian Bughiu, potrivit informării celor de la PSD Argeș.

“Mulțumesc pentru încredere și sprijin!”

”Această candidatură mă onorează și mă responsabilizează în egală măsură.

Mulțumesc pentru încredere și sprijin! Continuarea infrastructurii rutiere, de educație și a serviciilor sociale în Vlădești sunt prioritățile mele.”, a declarat Elena Dică-Hristu, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Citiți,  de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cristian Gentea vorbește de proiectele din sănătate: centru de zi, dispensare, locuințe pentru medici, Spitalul Municipal

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Bughiu | Argeș | Cristian Dică-Hristu | Nicolae Georgescu | Romsilva | Vlădești

Ultimele articole