De marți. Înmatricularea provizorie și preschimbarea permiselor de conducere se vor face și la Câmpulung!

de | 07.04.2024 18:57 | Câmpulung Muscel, Administrație

Veste bună pentru cetățenii din Câmpulung și din zonele apropiate: de marți, 9 aprilie, un punct secundar de Permise și Înmatriculări va funcționa în Câmpulung. Cu acest anunț a venit astăzi prefectul de Argeș, Radu Perianu. 

 “Pentru prima dată, oamenii din zonă nu vor mai veni la Pitești pentru aceste demersuri. De marți, 9 aprilie 2024, un punct secundar de Permise și Înmatriculări va funcționa în Câmpulung. Până acum, aici se făceau activități de preluare acte.

De marți, câmpulungenii și locuitorii comunelor din zonă vor putea face la Câmpulung înmatricularea provizorie a autoturismelor și preschimbarea permiselor, fără să mai vină la Pitești. Așadar, persoanele care vor dori înmatricularea vor veni cu actele necesare și vor pleca cu numere provizorii, după toate demersurile făcute de polițiști. Până acum, actele erau preluate de polițiști, aduse la Pitești pentru a fi implementate în sistem, iar oamenii primeau numerele roșii, marțea sau joia, în funcție de ziua în care depuneau hârtiile”, a explicat Radu Perianu, prefectul de Argeș.

Locația punctului va fi în interiorul Mall-ului Cub Center

Sursă foto: Facebook Instituția prefecturii Argeș

Preschimbarea permiselor se va face pe loc. La Câmpulung, polițiștii vor avea posibilitatea, de acum, să facă tot ceea ce fac la Pitești. Vor prelua hârtiile, vor face fotografiile necesare și vor elibera dovada necesară circulației până în momentul în care posesorul va primi acasă noul permis de conducere.

”Reprogramarea la traseu pentru candidații care vor avea nevoie de acest lucru la Câmpulung se va face tot la acest punct secundar. Nu va mai veni nimeni la Pitești pentru reprogramare. Serviciul se va face pe loc.

Locația punctului va fi în interiorul Mall-ului Cub Center din strada I.C.Brătianu, nr. 6”, a mai precizat Radu Perianu.

Foto descriptiv. Sursă foto: Fasacebook Club Shopping Center Campulung Campulung și Facebook Instituția Prefectului – Județul Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Poiana colorată la Câmpulung Muscel!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Prefectura Argeș | Radu Perianu

Ultimele articole