Femeie de 32 de ani, din Câmpulung, dată dispărută, a fost găsită!

de | 07.04.2024 17:13 | Știri, Eveniment

Update
Femeia a fost găsită în localitatea Bughea de Sus.
Cea în cauză nu a fost victima unei infractiuni.
Informații inițiale
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung desfășoară cercetări, în urma sesizării din data de 07 aprilie, a dispariției lui BOBOC MĂDĂLINA MARIA, de 32 de ani.
 Aceasta a plecat de la domiciliul său din municipiul Câmpulung, în ziua de 06 aprilie, în jurul orei 13:00, și nu a mai revenit.
Semnalmente:  aproximativ 1,65 m înălțime, 65-70 de kg, ochi albaștri, păr vopsit roșcat, tuns mediu, purtat strâns în coadă, poartă ochelari de vedere;
Vestimentația la momentul plecării: bluză galbenă, cu dungi negre în zona pieptului, jeans albastru închis și încălțăminte sport albă.
Persoanele care pot oferi informații despre cea în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, la telefon 0248 512 100.
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alba | Bughea de Sus | Câmpulung Muscel

Ultimele articole