Elena Lasconi s-a retras din cursa pentru europarlamentare

de | 05.11.2023 22:32 | Național, Politic

În această seară, Biroul Național al USR a luat act de retragerea Elenei Lasconi, primarul din Câmpulung Muscel, de pe lista pentru europarlamentare.
Această decizie vine după declarațiile făcute de Elena lasconi referitoare la familia tradițională și la valulș de reacții dure apărute. Astfel, potrivit unui comunicat al celor de la USR, citat de stiripesurse.ro, Biroul Național al USR a luat act de retragerea Elenei Lasconi de pe lista candidaților la alegerile europarlamentare, însă ”Elena Lasconi va continua să muncească pentru câmpulungeni și va avea sprijin din partea USR pentru a face, în continuare, performanță în administrație. Lasconi a intrat în politică pentru a construi străzi, școli, spitale, comunități, și va continua să facă asta la Câmpulung, susținută de USR”. Totodată potrivit comunicatului transmis, Elena Lasconi s-a retras ”din dorința de a nu afecta campania pentru alegerile europarlamentare, pentru a nu permite ca o serie de discuții apărute în spațiul public să mute atenția de la problemele cu care România se confruntă. USR își reafirmă susținerea pentru principiile și valorile liberale pentru care luptă atât în România, cât și în Europa”.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cătălin Drulă: ”Am avut o discuție cu Elena Lasconi și i-am cerut retragerea din campania pentru europarlamentare”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Elena Lasconi

Ultimele articole