Cătălin Drulă: ”Am avut o discuție cu Elena Lasconi și i-am cerut retragerea din campania pentru europarlamentare”

de | 05.11.2023 15:16 | Național, Politic

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a anunţat că a avut o discuţie cu Elena Lasconi şi i-a cerut retragerea din campania pentru europarlamentare. Asta după scandalul provocat de declaraţiile acesteia privind votul la referendumul pentru familie. Președintele USR a mai precizat, în ultima postare publicată, că ”Elena va continua să muncească pentru câmpulungeni și va avea sprijin pentru a face performanță în administrație”.

”Am avut o discuție cu Elena Lasconi și i-am cerut retragerea din campania pentru europarlamentare. Am decis convocarea Biroului Național al USR în această seară pentru formalizarea acestei decizii.

Am certitudinea că Elena a înțeles că întreaga discuție publică din ultimele 24 de ore, împreună cu situația personală devenită publică, afectează campania și concentrarea USR pe lupta cu monstrul PSD-PNL. Elena va continua să muncească pentru câmpulungeni și va avea sprijin pentru a face performanță în administrație.

USR are de dus o luptă grea și importantă în 2024. Astăzi, mai mult decât oricând, România are nevoie de o alternativă de dreapta și de soluții liberale.

În fața unei guvernări corupte și a isteriei extremiste, avem cu toții nevoie de o schimbare reală. Vom continua să muncim zi de zi pentru a construi această schimbare”, a transmis președintele USR, Cătălin Drulă, pe pagian de Facebook.

Vă reamintim că Elena Lasconi, cap de listă USR la alegerile europarlamentare, a dezvăluit că a votat ”DA” la referendumul pentru familia tradiţională din 2018. Declarațiile făcute de Elena Lasconi au stârnit cu val de reacții, poate cea mai dură fiind cea venită din partea fiicei sale, care, într-o postare pe Instagram, printre lacrimi, s-a declarat ”în şoc şi absolut dezgustată” când a aflat că mama ei ”a votat ”DA” la referendumul Coliţiei pentru Familie pentru a susţine aşa-zisa familie tradiţională”.

Foto descriptiv. Sursă foto: USR Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Conflict între Lasconi și Strugariu pe tema familiei tradiționale

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Elena Lasconi

Ultimele articole