anchetaonline.ro

Elena Lasconi și-a corectat numele în acte, după 50 de ani!

de | 20.07.2022 19:43 | Știri, Eveniment, Județean

Elena Lasconi, Primarul Municipiului Câmpulung, a reușit să își capete în sfârșit adevăratul nume, în mod oficial, în cartea de identitate. Numele său inițial, Lăsconi, a fost corectat după 50 de ani.

În cursul zilei de astăzi, doamna Lasconi, a reușit să își corecteze numele, deși puțini sunt cei care știu ce aceasta avea numele scris greșit în acte.

Oficial Lasconi. Începând de astăzi numele meu este Lasconi şi în acte. Am îndreptat o eroare făcută în urmă cu 50 de ani când am fost înregistrată ca Lăsconi. Pentru mine e important. Mă mândresc cu numele meu şi muncesc în fiecare zi să-i dau valoare. Unii moştenesc un nume care îi poziţionează automat ca privilegiaţi. Însă, nimic nu e mai frumos pe lume ca satisfacţia de a-l construi prin muncă cinstită şi drag de aproape. Mulţumesc familiei mele, dar şi strămoşilor mei pentru că şi datorită lor sunt ceea ce sunt azi!”, a anunţat, în cursul zilei de azi, Elena Lasconi.

Fiţi mândri de numele vostru! Am început demersurile încă de anul trecut şi mă bucur că am primit “botezul”, cartea de identitate, de Zilele Câmpulungului. Fiţi mândri de numele vostru pentru că adunate, împreună înseamnă România!”, a adăugat ea.

Sursa Foto Unica.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM: Ard mai multe hectare cu focare dispersate în Argeș!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Elena Lasconi