Elevă căzută de la etajul 1 al unui liceu! Polițiștii verifică dacă fata a fost împinsă de cineva

de | 24.03.2023 17:14 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Elevă căzută de la etajul 1 al unui liceu! Polițiștii verifică dacă fata a fost împinsă de cineva

O elevă de 18 ani a ajuns la spital, vineri, suferind traumatisme după ce a căzut de la etajul 1 al liceului la care învață.

Incidentul a avut loc la un liceu din București, iar oamenii legii verifică dacă nu cumva tânăra a fost împinsă de cineva. La fața locului au ajuns atât polițiștii, cât și un echipaj medical.

Fata a fost monitorizată, iar ulterior a fost transportată la Spitalul Elias pentru îngrijiri medicale. Conform primelor date, aceasta a suferit traumatisme la picioare.

Polițiștii fac cercetări, fiind luate în calcul mai multe variante. Este posibil ca tânăra să fi căzut accidental, dar nu sunt excluse nici ipotezele potrivit cărora ar fi fost împinsă de cineva sau cea a unei tentative de sinucidere.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident pe A1! A ajuns cu mașina într-un parapet

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole