anchetaonline.ro

Un copil și bona lui, atacați de un câine ciobănesc scăpat dintr-o curte

de | 24.03.2023 16:50 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Un copil și bona lui, atacați de un câine ciobănesc scăpat dintr-o curte

Incident șocant în Sectorul 1 al Capitalei, vineri după-amiază, acolo unde un câine ciobănesc german a ieșit dintr-o curte și a mușcat două persoane.

Un copil de 9 ani și bona lui au fost atacați de animal, în timp ce se plimbau pe Șoseaua Gheorghe Ionescu-Sisești. Potrivit Poliției Capitalei, oamenii legii au fost sesizați printr-un apela la 112 cu privire la eveniment.

În zona respectivă au sosit atât agenții de poliție, cât și un echipaj medical.

Verificările sunt continuate în vederea stabilirii condițiilor în care a avut loc evenimentul”, mai precizează PolițiaCapitalei, într-un comunicat de presă.

Conform Hotnews.ro, câinele ar fi ieșit dintr-o curte, după ce proprietarii au lăsat poarta întredeschisă. Minorul a fost mușcat de ceafă și de o mână, iar bona tot de o mână.

Foto Gândul.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un bărbat a intrat cu mașina într-o mulțime de oameni, în parcarea unui aeroport internațional!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: